Resortet

Obzor Beach Resort ligger direkte på den lange og fine sandstrand i Obzor og giver en unik følelse af at fornemme havet, solen og den flimrende horisont. Til centrum med dets mange shopping- og underholdningsmuligheder er der kun ca. 2 km. Flere gange om dagen er der shuttlebusforbindelse fra hotellet til centrum (mod betaling).

Resortet består af 523 lejligheder, fordelt på i alt syv 4- til 5-etagers bygninger. Resortet tilbyder sine gæster en reception, 13 elevatorer i de forskellige bygninger, forskellige butikker, et supermarked, en buffet- og to à la carte-restauranter med dejlige udendørs terrasser med udsigt over Sortehavet. Resortets udendørsarealer består af 5 store swimmingpools (hvoraf den ene er opvarmet) og 4 børnepools, en poolbar med snacks og en solterrasse. Liggestole og parasoller er inkluderet ved pool arealerne, på stranden – mod betaling.

Resortet har 24 timers security og overvåges med kamera.

Resortet tilbyder sports- og underholdningsprogram af vores animationsteam, aftenshows, spil, folklore- og danseaftener.

SPORTSAKTIVITETER, inkluderet i prisen: bordtennis, dart, strand volleyball, strand fodbold, aerobic, fitnesscenter, street fitness, petanque, jogging, billard, udendørs skak, hollandsk shuffleboard og vand aerobic. Minigolf mod betaling. På stranden kan man leje forskellige vandlegetøj. Der er en vandlandspark i området.

Obzor Beach Resort Sport activities

Resortet har et spa-center med jacuzzi, afslapningsområde, sauna, tyrkisk bad, dampbad, frisør, manicure, pedicure og mulighed for forskellige massagebehandlinger. Alle tjenester og terapier er mod betaling.

 

HOTELSERVICE:

Wi-Fi (inkluderet på hele hotellet).

Parkering, tidlig indtjekning/sen udtjekning, biludlejning,læge på vagt, vaskeri og renseri (alt mod betaling).

 

OBS:

Check-in fra kl. 14.30

Check-ud indtil kl. 11.00.

**************************************

Ikke egnet for bevægelseshæmmede personer.

************************************

Ingen alkohol serveres eller indtages af gæster under 18 år.

*************************************

Hotellet tillader ikke kæledyr.

*************************************

OPLYSNINGER OM CORONA-PANDEMIER

Bemærk venligst, at der afhængigt af smittesituationen samt lovmæssige krav kan der for din egen sikkerheds skyld blive truffet foranstaltninger for at begrænse Corona-pandemien på feriestedet.

Dette kan føre til ændringer og begrænsninger i de tjenester, som hotellet tilbyder (f.eks. evt. obligatorisk brug af ansigtsmasker i offentlige områder, ændrede restaurantkoncepter osv.)

Selvfølgelig bør alle gennemprøvede adfærdsregler, såsom håndhygiejne, overholdelse af minimumsafstande og etikette for hoste/snue fortsat overholdes.

BOOKINGSFor questions regarding a booking please contact our reservations department via e-mail: reservations@obrv.eu, by phone: +359 52 648888  or  mobile+359 89 476 8907 from 9am to 6pm Monday – Friday